Ons team

Ontmoet onze ervaren professionals, die kinderen en hun omgeving de best passende hulp bieden.

Teamwork

Aangenaam!

Onze collega’s vormen een multidisciplinair team van ervaren professionals (lees hier meer over ons). Ontmoet onze kinder- en jeugdpsychologen, orthopedagogen en andere collega’s die voor je klaar staan:

Emilie Vergne

Kinder- en jeugdpsycholoog 

NIP: 200600

SKJ: 130000842

“We starten altijd met een puzzel: wat is er aan de hand? Wat kunnen we voor je doen? Hierbij helpen we kinderen en ouders door een veilige omgeving te bieden die huiselijk aanvoelt, en door het hele systeem om de kinderen heen te betrekken. Samen werken we naar een oplossing toe die het kind sterker maakt.”

Michiel Schiffers

Algemeen Directeur

“Iedere persoon heeft zijn of haar eigen kwaliteiten. Ik probeer mensen de kans te geven om hun werk zo goed mogelijk te doen, op een manier die bij hen past. Wat bij mij zelf past is de combinatie tussen zorg, bedrijfskunde en samenwerken in een team. Ik vind het erg waardevol om te zien hoe je met verschillende karakters kunt werken aan eenzelfde doel.”

Astrid van der Bent

Office Manager

“In ons vakgebied is het héél belangrijk dat je oog hebt voor details. Je werkt namelijk met het kostbaarste ‘bezit’ van mensen: hun kinderen. Ik vind het dan ook fijn om alles van begin tot eind en tot in de kleinste details voor hen – en voor mijn collega’s – te kunnen regelen. Daarbij zeg ik wat ik doe, en doe ik wat ik zeg. Zo kunnen wij als team de hulp bieden die kinderen nodig hebben!

Caroline Milders

Orthopedagoog-Generalist

BIG: 19927412831

NVO: 20366

“Ik vind het belangrijk dat een kind zich gezien en gehoord voelt, door niet óver maar mét hem of haar te praten en vooral ook goed te luisteren. Door kinderen en hun omgeving vervolgens nieuwe vaardigheden te leren gaan ze met meer vertrouwen de toekomst tegemoet. Ze zijn vaak veel sterker dan ze zelf denken.”

Kelly Durand-Zijlstra

Orthopedagoog-Generalist

BIG: 29926876831

NVO: 10182

“Ik vind het een eer dat kinderen en ouders zich open durven te stellen en vertrouwen hebben in de hulp die wij bieden. Samen vormen we een sterk team en gaan we de zoektocht aan. Het is heel mooi wanneer de groei zichtbaar is en kinderen en ouders weer positief en zeker van zichzelf zijn.”

Lenja Kompeer

Orthopedagoog

SKJ: 120009903

“Ieder kind is uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen talenten en uitdagingen. Door de mogelijkheden te herkennen, benutten én zijn of haar verdere ontwikkeling testimuleren kan een kind verder groeien en de beste versie van zichzelf worden. Ik vind het heel bijzonder om hier aan bij te kunnen dragen.”

Roos Mank

Kinder- en Jeugdpsycholoog

SKJ: 130006440

“Al van jongs af aan werk ik met kinderen: ze zijn oprecht, zeggen wat ze denken en kunnen nog enorm veel leren. Inspirerend! Ik werk vanuit het oogpunt: ‘wat gaat er goed, en hoe kan dit helpen bij het oplossen of accepteren van het probleem?”. Hier betrekken we het hele systeem (ouders, vrienden, familieleden, trainers) bij.

Laura Antes

Orthopedagoog

NVO: 29409

SKJ: 120014298

“Wanneer je binnenkomt in de praktijk ervaar je hopelijk hetzelfde gevoel als ik dagelijks ervaar: een positieve en prettige sfeer met persoonlijke aandacht voor iedereen. We denken bij uitdagingen mee, zijn hierbij oplossingsgericht en ik ben ervan overtuigd dat je een hoop kan bereiken als je ergens écht voor gaat.”

Angel Voorham

Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP

NIP: 220836

SKJ: 130003600

“Ik waardeer de durf om hulp te vragen, en het vertrouwen van ouders om hun gezin verder te helpen. Ouders kennen hun kind het beste, het is aan mij om samen te onderzoeken hoe ik hen verder kan helpen. Open communicatie zorgt er hierbij voor dat kinderen en ouders zich vrij, veilig en serieus genomen voelen.”

Melissa Roeleveld

Orthopedagoog

NVO: 22283

SKJ: 120009474

“Ik geef kinderen en hun ouders de vrijheid om te zeggen wat ze willen, zodat ze
voelen dat ik er voor hen ben en klaar sta in een vaak moeilijkere periode. Mijn doel is om hen vanuit samenwerking stapje voor stapje verder te helpen, en te zorgen dat ze het uiteindelijk weer helemaal op eigen kracht kunnen.”

Jacqueline de Gruijter

Orthopedagoog-Generalist, Systeemtherapeut i.o.

NVO: 17746

BIG: 19930657531

“Ik ervaar dagelijks hoe mensen kunnen worstelen met uitdagingen of de interactie met elkaar, én hoeveel kracht en liefde er in mensen zit. Het is heel mooi om hier patronen in te ontdekken en samen aan herstel en verbinding te werken. Ik leer mensen om zélf keuzes te maken voor het leven dat zij willen leiden.”

Myrthe van Meerten

Psycholoog

SKJ: 130005651

“Een duwtje in de goede richting kan ervoor zorgen dat kinderen kunnen uitgroeien tot gezonde en gelukkige volwassenen. Hierbij zoek ik niet naar een snelle oplossing, maar naar het leren omgaan met klachten op de lange termijn. Ik leer daarbij zelf nog steeds van de kijk die kinderen op de wereld hebben.”

Danique van Alphen

Orthopedagoog

SKJ: 120014810

Ieder kind is uniek, dus iedere aanpak is anders. Door echt te luisteren naar de ervaringen van een kind (en hun omgeving) gaan we opzoek naar een oplossing die echt bij ze past. Vaak kan een kind daarin zelf een enorme bijdrage leveren en komen we samen tot een optimaal plan.”

Danique Willems

Psycholoog

SKJ: 130005046

“Kinderen zien de wereld nog zo positief, mooi en grappig, zelfs als alles tegenzit. Ik sta elke dag weer versteld van hun veerkracht – en die van het gezin – en de creatieve manieren waarop ze vaak zelf oplossingen verzinnen. Mijn doel is om deze kinderen te laten zien hoe sterk ze al zijn en hun goede eigenschappen te benadrukken.”

Jessie Winkel

Schoolpsycholoog, Kinder- en Jeugdpsycholoog i.o.

SKJ: 130004195

“Het is enorm speciaal om een tijdje deel uit te mogen maken van kinderen en hun systeem, en hen te helpen groeien. Dit doe ik door écht in contact te komen, met veel zorg, enthousiasme en een beetje humor. Ieder kind heeft vele talenten en goede eigenschappen, en die gaan we samen ontdekken en verder ontwikkelen.”

Marenthe Broekhuizen

Orthopedagoog

SKJ: 120012835

“Ik vind het nog steeds bijzonder wanneer kinderen en ouders ervoor openstaan om mij voor even toe te laten in hun gezin, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het kind gelukkig op kan groeien. Door te zorgen dat zij zich op hun gemak voelen kan ik helpen met de uitdagingen waar ze tegenaan lopen.”

Marjolein Koot

Orthopedagoog-Generalist 

NVO: 7687

BIG: 99926991831

“Ik ben er om te helpen met nieuwe handvatten of inzichten, door onderzoek of individuele gesprekken met kinderen, hun ouders en leerkrachten. Samen zorgen we dat een kind zich verder kan ontwikkelen, door vooral te kijken naar wat er goed gaat. Het mooiste vind ik als kinderen en ouders dit uiteindelijk zelf kunnen.”

Nadine van Dam

Orthopedagoog 

SKJ: 120016636

“Ik ben ervan overtuigd dat probleemgedrag bij kinderen een vraag om hulp is. Samen met ouders en andere betrokkenen denk ik mee hoe deze problemen verminderd kunnen worden en hoe we dus de hulp kunnen bieden die het kind nodig heeft. Daarbij is geduld en goed luisteren vooral erg belangrijk.”

Suzanne Zwanenburg

Orthopedagoog

NVO: 24415

SKJ: 120007591

“Ik vind het mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen, door samen te werken met de ouders, leerkrachten/docenten en het kind zelf. Daarom heb ik Pedagogische Wetenschappen gestudeerd, zodat ik zowel diagnostiek als behandeling van leer- en gedragsproblemen kan doen.”

Sherida Alberga

Psycholoog

SKJ: 130005906

“Ik vind het bijzonder dat ik elke dag weer een (kleine) bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van een kind. Dat ik hen met mijn nieuwsgierige en open blik mag leren kennen, maar hen vooral ook help om zichzelf te leren kennen. Samen kijken we naar waar het kind goed in is en hoe we dit als kracht kunnen inzetten. We hoeven het tenslotte niet allemaal alleen te doen.”

Romee Tiggelaven

Orthopedagoog

SKJ: 120016627

“Ik vind het belangrijk om goed aan te sluiten bij het kind en zijn/haar omgeving. Ik wil hen een veilige en open sfeer bieden, zodat ik kinderen en het systeem om hen heen kan ondersteunen bij hun hulpvraag. Daarbij vind ik het belangrijk om te kijken naar wat er goed gaat en vanuit deze kracht verder te werken.”

Margreet Zandbergen

Orthopedagoog-Generalist 

NVO: 16961

BIG: 39930987731

“Ik werk systeemgericht, wat betekent dat ik in ieder geval de ouders en de school zoveel mogelijk betrek bij de behandeling van kinderen en jongeren. Hierbij staan voor mij de relatie, betrokkenheid, openheid, vertrouwen en samenwerken centraal. We kijken niet alleen naar de klachten, maar vooral ook naar de kwaliteiten van een kind.”

Lianda Deurloo

Kinder- en Jeugdpsycholoog

SKJ: 130002789

“Het ondersteunen van kinderen, jongeren en hun ouders is voor mij het mooiste wat er is. Ik wandel een stukje mee op hun pad, zodat zij kunnen groeien en daarna zélf verder kunnen. Dit doe ik met veel warmte en openheid, en ik zorg ervoor dat ik me altijd richt op kansen en mogelijkheden. Want, wat je aandacht geeft groeit!”

Isa Roos

Orthopedagoog 

SKJ: 140024718

Voor mij is het een mooie uitdaging om met kinderen en jongeren mee te mogen denken. Om hen een kleine opstap te geven zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen op een manier die bij hen past. Daarbij betrek ik altijd het systeem om het kind of de jongere heen, zodat we samen kunnen bijdragen aan hun ontwikkeling, door te luisteren en oprechte aandacht te geven.

Annemarie Lohman

Orthopedagoog-Generalist 

NVO: 14645

SKJ: 120004483

BIG: 9927504731

“Soms lukt iets niet, en dan loop je vast. Hoe mooi is het om dan om hulp te kunnen vragen en om kwetsbaar te durven zijn? Ik help ouders en hun kinderen door warmte en veiligheid te bieden. Soms met een grapje of met creatieve oefeningen, op andere momenten met rust en aandacht. Samen met het systeem om hen heen kijken we hoe we kinderen weer hun kracht kunnen laten voelen.”

Danitia Buitelaar

Orthopedagoog 

SKJ: 120016764

“Om hulp vragen als het zelf even niet meer lukt kan voor zowel ouders als kinderen een grote stap zijn. Ouders en kinderen stellen zich kwetsbaar op en het is belangrijk daar eerlijk en veilig mee om te gaan. Ik focus graag op de positieve zaken om op die manier een fijne omgeving te creëren waarin het kind kan opgroeien tot volwassene.”

Melissa Melissant

Orthopedagoog – Generalist

NVO: 15567

BIG: 19926951631

“Ik wil kinderen en hun ouders een warm welkom geven. Ik werk vanuit een persoonlijke benadering en ga naast de ander staan. Ik vind het belangrijk om in het werken met gezinnen uit te gaan van de aanwezige krachten. Ik neem de ander graag bij de hand, maar zorg er ook voor dat er vertrouwen komt om uiteindelijk met voldoende handvatten zelf weer verder te kunnen.”

Mèron Westenberg

Orthopedagoog 

NVO: 30884

SKJ: 120015146

Dat kinderen écht gezien en gehoord worden door de belangrijkste mensen in hun omgeving vind ik belangrijk. Een goede samenwerking tussen ouders, school, de behandelaar en het kind is hiervoor noodzakelijk. Ik geloof erin dat deze samenwerking in combinatie met extra persoonlijke aandacht ervoor zorgt dat een kind vertrouwen krijgt in zichzelf, anderen en de wereld om hem of haar heen.

Pauline van Vliet

Medewerker secretariaat

“Mijn doel is om een gastvrije, warme en vertrouwde omgeving te creëren. Dit doe ik door de behandelaren te ondersteunen én een luisterend oor te bieden aan de kinderen, ouders en mijn collega’s. Tegelijk geeft mij dit zelf veel voldoening, waardoor ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.”

Jacqueline Snoek

Medewerker secretariaat

“We krijgen vaak te horen dat onze praktijk een huiselijke sfeer heeft, die als erg prettig wordt ervaren. Ik draag hier graag aan bij door kinderen zich zo veel mogelijk op hun gemak te laten voelen en mijn collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen in het begeleiden van de kinderen, jongeren en hun ouders.”

Saskia Bender

Medewerker secretariaat

“Ik zeg altijd: ‘Alles is mogelijk, als je maar wilt.’ Ik vind het dan ook heel fijn om vanuit de praktijk aan de zorgbehoefte van kinderen en jongeren bij te kunnen dragen. Zelf doe ik dit door goed te luisteren en daarna zo concreet, praktisch en oplossingsgericht mogelijk te werken om anderen verder te kunnen helpen.”

Emy Zwier

Medewerker secretariaat

“Het is enorm fijn en dankbaar om iedere dag klaar te kunnen staan voor ouders, hun dierbare kinderen en mijn collega’s. Wat mij betreft is regelen, organiseren en verzorgen het leukste wat er is: ik doe er dan ook alles aan om ouders en kinderen warm te woord te staan en iedereen verder te kunnen helpen.”

Miranda Docter

Medewerker secretariaat

“Ik vind het fijn om de drempel zo laag mogelijk te maken, door kinderen en hun ouders of begeleiders zo gastvrij mogelijk te ontvangen op onze locatie. Mijn collega’s help ik door hun drukke agenda’s op een zo goed mogelijke manier in te delen, zodat alle afspraken goed op elkaar aansluiten. We werken echt als een team, dat merk je in alles.”

Marieke Mastenbroek

Gastvrouw

“Elke behandeling begint wat mij betreft bij een goede entree. Soms is het voor kinderen namelijk behoorlijk spannend (zeker de eerste keer) om naar onze praktijk te komen. Ik probeer kinderen – en hun ouders – dan ook op hun gemak te stellen door een warm welkom te geven en goed naar ze te luisteren.”

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?