Advies

We adviseren je – op aanvraag en in ieder contact – over hoe jouw kind zich positief verder kan ontwikkelen.

Vragen

Je kunt altijd bellen

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt, zoals: ‘Welke mogelijkheden zijn er?’, ‘Wat is de beste volgende stap?’ of ‘Waar moet ik beginnen?’. Wij denken met je mee, luisteren naar jouw ideeën en geven advies waar je iets mee kan. Zo kunnen we samen werken aan een blijvende oplossing voor de uitdaging(en) van jouw kind.

Wil je (nog) anoniem blijven? Geen probleem: je hoeft nog geen gegevens te delen als je ons belt. Pas als we een traject met je aangaan hebben we meer informatie nodig.

Ouders

Advies voor ouders

Van het eerste contact tot aanmelding, en van onderzoek of behandeling tot afronding: tijdens iedere stap in het traject adviseren we jou, jouw kind en andere betrokkenen over hoe je het beste met de problemen en uitdagingen van dat moment om kan gaan.

Ook laten we weten wat vanuit onze kennis en ervaring de beste volgende stap kan zijn. Hierbij is het belangrijk dat je betrokken bent en blijft bij het gehele traject, zodat we samen voor positieve verandering kunnen gaan. Echte verandering werkt namelijk alleen als het hele systeem verandert.

Intake

Advies voor jongeren

Zit je niet goed in je vel, heb je moeite met leren, weet je niet wat je met je boosheid of faalangst moet doen of heb je een andere vraag? Wij denken graag met je mee en geven je advies wat je kan doen.

Intake

Advies voor professionals en scholen

Wij zijn beschikbaar voor intercollegiaal overleg voor huisartsen en zorgverleners, en bieden ondersteuning voor scholen. Samen kunnen we zo de best passende hulp bieden.

Contact

Meer weten?